Friday, August 17, 2018

#26 2015-04-09 09:53:28 am

Ramben66
Member
Registered: 2015-03-13
Posts: 7

Re: Sudden problems with using EPPC for remote commands

FANTASTIC!!

Thanks so much for the update, DougAdams!  And thanks to everyone who helped diagnose this and submit the bug report to Apple.

I can't tell you how happy I am that all my scripts work again!

Offline

 

#27 2015-09-26 08:03:13 pm

zoff
Member
Registered: 2012-10-18
Posts: 12

Re: Sudden problems with using EPPC for remote commands

DougAdams wrote:

Looks like this was fixed in Security Update 2015 004.


I'm currently running El Capitan GM and still getting the "Application not running" error, when the script is run from Script Editor and silently failing when run from Script Menu. In Yosemite the AEServer process would spike on the remote machine, now in El Capitan it no longer spikes.

Any help is greatly appreciated.

Offline

 

#28 2015-10-16 12:05:53 pm

mstrange
Member
From:: Mansfield, PA
Registered: 2011-03-19
Posts: 6
Website

Re: Sudden problems with using EPPC for remote commands

It was fixed via a subsequent automatic update for the later versions of OS X, but Snow Leopard, Lion, & Mountain Lion require that you download and run a manual update.

The patch for Lion/Mountain Lion is found at https://support.apple.com/en-us/HT201393

Unfortunately, Apple never released a patch for Snow Leopard, but somebody out there did. I can't remember who now, but I do still have a copy of it, so if you need it and can't find it, contact me and I'll get it to you somehow.


M. Strange
--
"When anyone takes an unblinking look into the well, if they don't find living water, they'll find nothing but a black hole."
Steve Taylor

Offline

 

#29 2015-10-18 01:21:50 pm

zoff
Member
Registered: 2012-10-18
Posts: 12

Re: Sudden problems with using EPPC for remote commands

Thanks, but the remote mac mini (PPC) can only go up to Leopard 10.5.8.

Do you think this patch will run in 10.5.8?

Offline

 

#30 2018-04-26 08:56:59 am

ckeyes888
Member
Registered: 2010-04-27
Posts: 138

Re: Sudden problems with using EPPC for remote commands

Sending script from a 10.12 machine to a 10.6 returns the same "app not running" issue here.
If I send from a 10.8 to 10.6 it works fine.

Carl

Offline

 

Board footer

Powered by FluxBB

RSS (new topics) RSS (active topics)