Tuesday, October 23, 2018

#1 2018-08-07 10:24:03 am

t.spoon
Member
From:: BFE, Massachusetts
Registered: 2013-01-13
Posts: 315

Unreadable Post

Was out for a while, trying to catch up on some old posts.

This one: https://www.macscripter.net/viewtopic.php?id=46327

Which shows like this in the index:


Be A Light Unto Yourself (Part 3) [Weird!] by machover99    9    245    2018-07-01 02:49:20 pm by machover99



When I click the link, I just get a page that says:

An error was encountered
Error: Unable to fetch tag info.


Hackintosh built February, 2012 |  Mac OS Sierra
GIGABYTE GA-Z68X-UD3H-B3 | Core i5 2500k | 16 GB DDR3 | GIGABYTE Geforce 1050 TI 4GB
250 GB Samsung 850 EVO | 4 TB RAID
Dell Ultrasharp U3011 | Dell Ultrasharp 2007FPb

Offline

 

#2 2018-08-07 07:22:46 pm

DJ Bazzie Wazzie
Member
From:: the Netherlands
Registered: 2004-10-20
Posts: 2807
Website

Re: Unreadable Post

t.spoon wrote:

When I click the link, I just get a page that says:



Euhm.. I think the well known phrase "Well, that escalated quickly" is a perfect description to what happened here.

If you're really curious: I responded to the first post question which I thought was a general programming related question, so I responded in that context. However my answer was used out of context to start (or revive) a personal vendetta against one of our regulars here (for the record: an user I like to see here on MS). The admins and moderator thought it would be better to close and delete the topic because at the end there was little to none real pure/specific AS information in the topic; only hatred against a specific user.

in short: Admins have deleted the topic. Bad user management, bug in FluxBB or lack of executing a proper custom query lead to orphaned data in the database that eventually throws the error you see.

Offline

 

#3 2018-08-08 09:17:05 am

t.spoon
Member
From:: BFE, Massachusetts
Registered: 2013-01-13
Posts: 315

Re: Unreadable Post

OK. Not surprised the topic exploded into vitriol given the history of that subject line, which rang a bell when I saw it. But I would have expected a different error message... something about moderators removing the thread, that kind of thing.

Thanks for the explanation.


Hackintosh built February, 2012 |  Mac OS Sierra
GIGABYTE GA-Z68X-UD3H-B3 | Core i5 2500k | 16 GB DDR3 | GIGABYTE Geforce 1050 TI 4GB
250 GB Samsung 850 EVO | 4 TB RAID
Dell Ultrasharp U3011 | Dell Ultrasharp 2007FPb

Offline

 

Board footer

Powered by FluxBB

RSS (new topics) RSS (active topics)